• Smart för både plånboken och miljön!
Fri trottoarleverans i Göteborg!

Letar du efter en prisvärd soffa i Göteborg? Då har du kommit till rätt ställe

|21/03, 2023

Letar du efter en prisvärd soffa i Göteborg? Då har du kommit till rätt ställe

Letar du efter en prisvärd soffa i Göteborg? Då har du kommit till rätt ställe.

Hos Sofly AB kan du hitta en mängd olika prisvärda soffor i olika stilar, färger och storlekar. Och det bästa av allt? Vi erbjuder fri hemleverans av din nya soffa direkt till din dörr. På det sättet kan du enkelt och bekvämt köpa din nya soffa online och spara både tid och pengar.

Sofly AB - Din klimatsmarta möbelbutik

Hos Sofly AB har vi inte bara billiga soffor i Göteborg, vi är också en klimatsmart möbelbutik som prioriterar miljön. Vi tror på att varje val vi gör kan göra en skillnad, och det är därför vi erbjuder möbler som är klimatsmart val. När du köper din soffa från oss kan du vara säker på att du gör en insats för miljön. Till exempel, genom att handla hos oss kan du spara upp till 280 kg CO2, vilket motsvarar en resa på 1250 km med en bensindriven bil.

Välj den perfekta soffan för dig och din familj

Att välja den perfekta soffan kan vara en utmaning men också ett lyckat köp, med vårt stora utbud av olika stilar och typer av soffor kan du hitta den rätta soffan för dig och din familj. Oavsett om du söker en hörnsoffa, en divansoffa eller en soffa med modern stil och avslappnande funktioner,  kan vi hjälpa dig att skapa den rätta känslan och hitta den perfekta soffan för dina behov. 

Spara pengar med vår fria hemleverans

Det kan vara dyrt att köpa nytt men också ett lyckat köp av soffa, hos Sofly AB gör vi det enkelt för dig att spara pengar. Vi erbjuder fri hemleverans av soffan du väljer hos oss i hela Göteborg, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för fraktkostnader eller annat extra. Och med vår klimatsmarta leverans kan du vara säker på att du gör en insats för miljön.

Vanliga frågor om billiga soffor i Göteborg

När det gäller att köpa en ny soffa finns det många vanliga frågor som kunder har. Här är några av de vanligaste frågorna:

Vad är de rekommenderade priserna på en ny soffa?

Svaret på den här frågan beror på vilken typ av soffa du vill ha och var du vill köpa den. Hos Sofly AB har vi fördelaktiga priser på soffor och du kan enkelt hitta en soffa som passar din budget.

Vilken typ av soffa är bäst för mig?

Det beror på dina behov. Om du vill ha en soffa för hela familjen är en stor hörnsoffa eller en divansoffa ett bra val. Å andra sidan, om du har en mindre lägenhet eller en begränsad yta erbjuder vi andra bra alternativ såsom 2-sits soffa och bäddsoffa.

Hur kan jag med säkerhet känna att jag gör rätt val, när jag ska köpa soffa online?

Vi på Sofly vill att du skall kunna känna dig helt trygg med ditt köp och att hitta rätt soffa för just dig.
Du som kund har möjlighet att besöka Soflys lager i Göteborg för att kika närmre på våra möbler och vi erbjuder även nöjd-kund garanti. Vi finns självklart med dig under hela köpet om fler frågor skulle dyka upp. 

Var kan man köpa prisvärda soffor?

Köp soffa hos Sofly AB. Vi har ett brett sortiment av soffor i olika stilar och modeller, till bästa pris. För oss är det självklart att alla ska få till den där perfekta stilen och känslan i sitt hem.
PS. Du vet väl om att du som kund får en andel av försäljningspriset när du säljer din soffa via Sofly?