• Smart för både plånboken och miljön!
Fri trottoarleverans i Göteborg!

“Vilken bra idé!”

|6/10, 2021

“Vilken bra idé!”

Det är den reaktionen vi får från de allra flesta människor som får höra talas om vår affärsidé. Vår idé är ganska enkel, någon hör av sig till oss och vill bli av med sin gamla soffa. Vi hämtar upp, rengör och reparerar, annonserar sedan ut den, vi sköter all kundkontakt och levererar sedan soffan till sin nya ägare. Den som har blivit av med sin gamla soffa tjänar dessutom pengar på det!

För den som köper soffor av oss erbjuder vi med andra ord klimatsmarta, prisvärda och rena soffor.

Klimatsmarta soffor

Sofforna är klimatsmarta då dem inte är nyproduktion. Att köpa en Sofly-soffa motsvarar faktiskt bara en femtondel (eller ca 7%) i jämförelse med vad det kostar jorden i resurser och utsläpp att producera, frakta och leverera en ny soffa.

Prisvärda soffor

Sofforna är prisvärda då våra priser ligger runt en tredjedel av vad sofforna annars hade kostat som nyproducerad. För många familjer och singelhushåll är en soffa en extremt stor utgift i förhållande till inkomsten. Med en Sofly-soffa kommer man undan med en bråkdel av vad det annars hade kostat!

Grundlig rengöring av soffa

Alla våra soffor kontrolleras och rengörs grundligt och på djupet med våra professionella textilrengöringsmaskiner. Utöver att rengöras på djupet så utför vi också dammsugning, noppring och mindre reparationer. Allt som allt lägger vi faktiskt flera timmar på varje soffa i en process för att garantera att våra kunder får hem soffor de verkligen kommer trivas med. Och då har vi inte ens räknat med allt bärande!

På tal om bärande, så ingår det alltid fri leverans till bostaden när en köper en soffa av oss.

Det finns alltså (nåja nästan) oändligt med fördelar med att använda sig av oss på Sofly och vi kommer faktiskt inte på en enda negativ aspekt med det. Det kan vara att vi kanske är lite väl entusiastiska när det kommer till soffor och gärna vill prata länge och väl om det. Men det är bara att avbryta oss! Vi har antagligen planerat att åka och äta glass efter att vi har varit hos er så det är bara att påminna oss om det.

Vi är i alla fall helt säkra på att du kommer tänka på oss nästa gång någon nämner soffor!