Leverans inom Göteborg!

SOFLY - FÖR KLIMATSMART HEMINREDNING

Om oss

Vi startade vår verksamhet 2021 i en liten och trång lokal i Västra Frölunda, Göteborg. På egen hand plockade Dino upp, rengjorde, och annonserade ut soffor åt privatpersoner som sedan fick en del av försäljningsintäkterna. Efter några månader anslöt sig Shahin till verksamheten och med 20 års vänskap i ryggen känner vi oss trygga i att tillsammans bygga upp Sofly till en förstklassig tjänst som tjänar alla.

Vi är i dagsläget fortfarande en liten verksamhet med väldigt lokal förankring men med en stor hunger och vilja att i stor skala förändra våra konsumtionsmönster till mer hållbara sådana. Vår affärsidé är enkel; att erbjuda klimatsmarta, fräscha och plånboksvänliga soffor till alla, katsching!

Med våra mångåriga erfarenheter från ett flertal olika branscher såsom flygindustrin, det militära, socialt arbete och logistik erbjuda en unik och oslagbar upplevelse för våra kunder. 


Visionen

Vi tar vår vision på största allvar men vi gör det med en prestigelös inställning. Vi gillar helt enkelt att vara transparenta och att göra saker med glimten i ögat för att skapa så nära relationer som möjligt med de som följer vår resa!Team Sofly

I skrivande stund så består vårt team av superhjältarna Dino & Shahin, 20 års vänskap och en vision har landat i denna idén. Vi är goa göteborgare från Frölunda och Majorna, hur kan man inte älska det? Förutom att skapa hållbar heminredning så tror vi att företagande spelar en stor roll i en lyckad integration. Vi hoppas kunna utöka vårt team och skapa en bolagskultur som främjar detta och har många idéer för det, men för att lyckas så måste vi växa. Dino Husidic

Superkraft: Kan flyga

Motto: Inget motto men dikten Invictus av

Rudyard KiplingShahin Hassanvan

Superkraft: Att lyssna

Motto: Lämna allt och alla i ett bättre skick, än du hittade dem