Leverans inom Göteborg!

STARTEN FÖR SOFLY AB

Vi på Sofly tycker att det ska vara enkelt att handla klimatsmart. Vi vill minska klimatpåverkan och göra processen från sälj till köp så effektiv som möjligt. 
Vi vill rädda soffor från att åka till tippen, när en person har bestämt sig för att göra sig av med sin soffa då vill vi på Sofly vara deras självklara förstahandsval. 

AFFÄRSIDÉ & VISION 
Vår affärsidé är enkel; att erbjuda klimatsmarta, fräscha och plånboksvänliga soffor till alla, katsching!
Vi tar vår vision på största allvar men vi gör det med en prestigelös inställning. Vi gillar helt enkelt att vara transparenta och att göra saker med glimten i ögat för att skapa så nära relationer som möjligt med de som följer vår resa!

VI ÄR SOFLY!

Vi startade vår verksamhet 2021 i en liten och trång lokal i Västra Frölunda, Göteborg. 
Vår historia börjar med Dino som på egen hand plockade upp, rengjorde, och annonserade ut soffor åt privatpersoner som sedan fick en del av försäljningsintäkterna. Efter några månader klev Shahin in på företaget och vi är övertygade om att vi tillsammans kommer att bygga Sofly till en högkvalitativ tjänst som tjänar alla,
 både dig och mig och vår planet.

Vår verksamhet
Vi är i dagsläget fortfarande en liten verksamhet med väldigt lokal förankring men med en stor hunger och vilja att i stor skala förändra våra konsumtionsmönster till mer hållbara sådana.

Kundupplevelse
Med våra mångåriga erfarenheter från ett flertal olika branscher såsom flygindustrin, inom det militära, socialt arbete och logistik kan vi erbjuda en unik och oslagbar upplevelse för våra kunder.

TEAMET

Lär känna våra soff-hjältar!


Dino Husidic
Grundare av Sofly AB
Läs mer om Dino här!


Shahin Hassanvan

Grundare av Sofly AB

Läs mer om Shahin här!

Dyk djupare in i vår värld - Följ oss på sociala plattformar! 

Kul att Du vill hålla kontakten! 

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
  • Följ oss på sociala medier, @soflyab!